Legal Travel Beagle er en privatpraktiserende juridisk konsulentvirksomhed, der rådgiver rejsende om rettigheder ved køb af pakkerejse, samt ved rejse med transportformerne fly – tog – bus – skib.

Rejse- og passagerrettigheder er et nicheområde af juraen. Et specialeområde i hastig vækst og hvor der er et stadigt stigende behov for kompetent rådgivning og vejledning i takt med, at der hvert år kommer flere rejsende i hele verdenen. Den internationale luftfartsorganisation, IATA, spår, at der i år 2036 vil være 7,8 billioner rejsende verden over.

Samarbejde med Legal Travel Beagle:

Det er ét af Legal Travel Beagles kerneområder, at der samarbejdes med erhvervslivet og organisationer om projekter og tiltag, der kan forbedre passager- og rejseoplevelsen – før, under og efter rejsen.

Rejsende søger efter information fra autentiske kilder og Legal Travel Beagle tilbyder sine læsere og kunder et troværdigt indhold.

Legal Travel Beagle tilrettelægger alle former for samarbejde, så det matcher samarbejdspartnerens ønsker og behov og så det samtidigt tilgodeser kunderne – for begge parter.

 

Medier:

Legal Travel Beagle samarbejder med relevante branchemedier, rejsesider, rejseblogs m.fl.

Legal Travel Beagle modtager gerne invitationer til relevante betalte / sponsorerede PR-ture, begivenheder og produkter. Som modydelse tilbyder Legal Travel Beagle at skrive indlæg og artikler / anmeldelser af produktet eller eventet.

 

Reklamer og sponsorater:

Legal Travel Beagle samarbejder med relevante partnere og er åben for muligheder angående sponsorater og sponsorerede reklamer. Det er dog vigtigt, at det er produkter og services, der tilfører værdi til kunderne i relation til rejser.

Legal Travel Beagle vil med glæde placere annoncer og accepterer sponsorerede nyhedsopslag fra virksomheder, som tilbyder relevante produkter og services relateret til rejser. Du vil have fordel af at have ramme din kernedemografi, og ved at have et samarbejde med en troværdig virksomhed som Legal Travel Beagle.

Der er mange marketingmuligheder til rådighed, inklusiv sponsorerede indslag og sociale medier, giveaways / prøvepakker, konkurrencer og andre kampagnerelaterede projekter.

Hvis du gerne vil reklamere for et produkt eller en service på denne side, send da venligst en mail til lseitz@legaltravelbeagle.com.

Ambassadør for EU Kommissionens kampagne for passagerrettigheder:

Legal Travel Beagle samarbejder med virksomheder og organisationer som varemærke / brand ambassadør. Legal Travel Beagle er anerkendt ambassadør af EU Kommissionens kampagne for passagerrettigheder. Et samarbejde som brand/varemærke ambassadør på længere sigt har den fordel, at der kan sendes et vedvarende budskab på tværs af kundegrupper, landegrænser og anvendte medier.