Adm. direktør og stifter af Legal Travel Beagle Lene Marie Seitzberg

Stifteren af virksomheden, Lene Marie Seitzberg, er jurist (Cand.Jur.) med speciale i flypassagerers rettigheder og har en stor passion for at rejse. Lene Marie har endvidere en Bachelorgrad i erhvervssprog i engelsk og tysk og er også certificeret projektleder. Lene Marie har over 20 års erfaring med kundeservice og kundepleje.

Lene Marie Seitzberg er tilknyttet branchemediet InsideFlyer som skribent af artikler og anmeldelser, samt ledelsen af den populære tilknyttede rejseside “Beaglens juridiske rejse(b)log”, der siden opstarten i 2016 har haft mere end 90.000 besøg og hvor forummets brugere flittigt stiller spørgsmål. Den store nysgerrighed og interesse for siden, vidner om at der i praksis er et stort behov for kompetent juridisk rejserådgivning, hvilket har været en stor drivkraft for iværksættelsen af Legal Travel Beagle.

Lene Marie er ejer af tre hunde af racen Beagle. En Beagle er en støver, der følger et spor fra start til slut. Beaglen er en drivende jagthund og dens opgave er at lede jægeren frem til vildtet ved at følge sporet. Der findes et juridisk udtryk “Legal Beagle”, der bruges om en person (typisk jurist eller advokat), der dykker ned i juraen og finder en løsning. Dette udtryk har været en stor inspirationskilde til virksomhedens navn og hænger sammen med virksomhedens værdier og målsætninger.