Adm. direktør og stifter af Legal Travel Beagle Lene Marie Seitzberg

Stifteren af virksomheden, Lene Marie Seitzberg, er jurist (Cand.Jur.) med speciale i flypassagerers rettigheder og har en stor passion for at rejse. Lene Marie har endvidere en Bachelorgrad i erhvervssprog i engelsk og tysk og er også certificeret projektleder. Lene Marie har over 20 års erfaring med kundeservice og kundepleje.

Lene Marie Seitzberg er tilknyttet netmediet InsideFlyer som skribent af artikler og anmeldelser, samt ledelsen af den populære tilknyttede rejseside “Beaglens juridiske rejse(b)log”, der siden opstarten i 2016 har haft mere end 30.000 besøg og hvor forummets brugere flittigt stiller spørgsmål. Den store nysgerrighed og interesse for siden, vidner om at der i praksis er et stort behov for kompetent juridisk rejserådgivning, hvilket har været en stor drivkraft for iværksættelsen af Legal Travel Beagle.

Lene Marie er ejer af tre hunde af racen Beagle ved navn Watson, Sherlock og Conan. Både Watson og Sherlock er sporchampions i både ind- og udland. En stor del af fritiden går med at deltage i udstillinger og schweissprøver i Danmark, men også i lande som Norge, Sverige, Tyskland og Østrig.