SAS ramt af mandskabsproblemer og nye aflysninger

SAS oplever p.t. mandskabsproblemer og er derfor nødt til at aflyse en række flyafgange. Mandskabsproblemer er et internt anliggende og derfor vil berørte flypassagerer være berettiget til en erstatning på min. 250 EUR jf. EU forordning 261/2004, eftersom der i dette tilfælde ikke er tale om en ekstraordinær omstændighed, der kan fritage flyselskabet for erstatningsansvaret.

https://www.avisen.dk/sas-aflyser-yderligere-afgange-grundet-mandskabsmang_508998.aspx?redir=eniro&utm_campaign=eniro&utm_medium=Eniro&utm_source=eniro

Berørte passagerer bør tage kontakt direkte til SAS med hensyn til anmodning om kompensation for aflysningen. Såfremt der opleves et negativt svar, kan sagen sendes videre til Trafikstyrelsen. Legal Travel Beagle kan også kontaktes for juridisk sparring.

Lene Marie Seitzberg

Lene Marie Seitzberg er jurist (Cand.Jur.) fra Aalborg Universitet i 2014 med speciale i flypassagerers rettigheder. Lene Marie elsker at rejse, hvad enten det er for sig selv eller sammen med familie og venner. Lene Marie har også en BA-grad i Erhvervssprog i engelsk og tysk i 2003 fra Syddansk Universitet.

Skriv et svar